

# **Natio** Anti-Corruption & Transpar

Programme for 4, 8 & 9 December 2017 activities La Palm Royal Hotel, Accra

#GhanaSaysNo



Supported by:









## DAY ONE: MONDAY, 4<sup>TH</sup> DECEMBER 2017 LAUNCH OF ACT WEEK & PANEL DISCUSSION

09:00 - 9:30 09:30 - 10:00	30 Mins 30 Mins	Arrival and Registration Arrival of Guest of Honour			
(A documentary will be shown within the one hour of arrival and registration)					
10:00 - 10:05	05 Mins	National Anthem			
10:05 - 10:10	05 Mins	Prayer			
10:10 – 10:15	05 Mins	Welcome Address and Brief Statement on Purpose and Activities for the Week by Commissioner, CHRAJ			
10:15 – 10:20	05 Mins	European Union representative remarks			
10:20 - 11:40	80 Mins	Panel Discussion			
11:40 – 12:00	20 Mins	Inaugural Address and Official Launch of the Week by Guest of Honour			
12:00 - 12:05	05 Mins	Wrap Up & Closing			
12:05 - 12:45	40 Mins	Photo Session / Media Interaction/Refreshments			

# DAY FIVE: FRIDAY, 8<sup>TH</sup> DECEMBER 2017

#### 1<sup>ST</sup> DAY OF ANTI-CORRUPTION CONFERENCE [TECHNICAL DISCUSSIONS]

08:30 - 09:00	30 Mins	Arrival & Registration
09:00 - 09:10	10 Mins	Getting Started
09:10 - 09:15	05 Mins	Opening Remarks and Purpose of Workshop
09:15 - 09:20	05 Mins	ARAP/EU Goodwill message
09:20 - 09:50	30 Mins	Presentation of NACAP APR
09:50 - 10:20	30 Mins	Q & A
10:20 - 10:50	30 Mins	BREAK
10:50 - 12:20	90 Mins	Group Discussions on APR / Identification of Key Actions for 2018 NACAP / AWP
12:20 - 13:00	40 Mins	Presentation of Group Reports
13:00 - 14:00	60 Mins	Lunch Break
14:00 - 14:30	30 Mins	Presentation of Group Reports Continue
14:30 - 15:00	30 Mins	Presentation on new software and Launch of
		AC Reporting Tool
15:00 - 15:20	20 Mins	Wrap up / Conclusions & Closing

### DAY SIX: SATURDAY, 9<sup>TH</sup> DECEMBER 2017 2<sup>ND</sup> DAY OF ANTI-CORRUPTION CONFERENCE [COMMEMORATION OF INTERNATIONAL ANTI-CORRUPTION DAY]

09:00 - 09:30	30 Mins	Arrival and Registration
09:30 - 10:00	30 Mins	Arrival of Guest of Honour / H.E The President
10:00 - 10:05	05 Mins	National Anthem
10:05 - 10:10	05 Mins	Prayer
10:10 - 10:15	05 Mins	Welcome Address by Commissioner, CHRAJ
10:15 – 10:40	25 Mins	Presentation of State of Corruption Report and Key Actions for 2018
10:40 - 10:50	10 Mins	Brief Statements by Selected Invited Guests
10:50 - 11:00	10 Mins	Brief Statements by European Union Ambassador
11:00 - 11:10	10 Mins	Presentation of UN Secretary General Message
11:10 - 11:20	10 Mins	Music Interlude
11:20 - 11:50	30 Mins	Key Note Address by Guest of Honour
11:50 – 11:55	05 Mins	Closing Remarks
11:55 – 12:00	05 Mins	Guest of Honour Departs
12:00 - 13:00	60 Mins	Photo Session / Media Interaction / Lunch / Departure



# #GhanaSaysNo



Partners:

F









